GESTIONEM LA VENDA I LLOGUER DE NAUS I LOCALS A SANT FELIU

¿Vols vendre o alquilar una nau o local en Sant Feliu de Lobregat?

¿Vol un local o una nau en Sant Feliu de Llobregat?

U

Busquem els clients més solvents

Els nostres comercials s’encarreguen de filtrar els clients que s’interessen per locals comercials i naus de manera que el risc d’impagament sigui mínim.

Orientem als nostres clients sobre el millor preu del mercat

Gràcies a la nostra dilatada experiència en el sector, podem ajudar els nostres clients a fixar un preu adequat per al seu local.

Redacció de contractes

Redactem els contractes amb les clàusules més adequades per als nostres clients.

Resolem els seus dubtes legals

Le asesoramos sin coste alguno sobre los requisitos legales referentes a los alquileres y compra-ventas.

Actualització de rendes

Ens encarreguem d’actualitzar el lloguer de la seva propietat en funció de l’IPC de cada any i apliquem les pujades d’acord amb la normativa sobre aquesta matèria.

Emetem i gestionem el cobrament de rebuts

Ens ocupem d’emetre els justificants de lloguer cada mes i els hi fem arribar a l’inquilí, d’aquesta manera vostè no haurà d’estar pendent de fer aquesta gestió. En cas d’haver-hi algun retard, nosaltres el reclamem.

Ingressem i recollim les fiances legals en el INCASOL

Li estalviem els tràmits d’ingrés i reclamació de fiances de manera que el propietari no hagi d’ocupar-se de cap tràmit, tant a la signatura com a la finalització del contracte.

Gestionem naus i locals comercials en les millors zones de Sant Feliu de Llobregat

Tenim molta experiència en lloguer i venda de locals comercials en els eixos comercials de Sant Feliu de Llobregat. Podem ajudar-lo a trobar el local que està buscant.

L'assessorem sobre la millor ubicació per al seu negoci

El nostre profund coneixement del teixit comercial de Sant Feliu de Llobregat fa que puguem assessorar-lo sobre el local més adequat a la mena d’activitat que vol desembolicar.

Confía en les nostres gestions

El nostres comercials són experts en la gestió tant de la venda y el lloguer de naus y locals, com en el assesorament del local.